Onze werkwijze verbetert de vindbaarheid van je website

Wij verbeteren de vindbaarheid van je website door middel van bewezen SEO technieken. Als eerste maken wij een rapport op met een inschatting van de hoeveelheid werkzaamheden die nodig zijn. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent, en kun je ons inhuren in blokken van vijf uur.

Inzicht in je website door van Google Analytics en Search Console

specialist in seo analytics icoontjeMet Google Analytics en Google Search Console kom je erachter hoe de bezoeker van je website zich gedraagt. Deze informatie is voor ons als specialist in SEO ontzettend belangrijk.

Met deze informatie kunnen wij niet alleen de hoeveelheid bezoekers zien, maar ook met welke sleutelwoorden ze er terecht komen zijn. Daarnaast kunnen we zien welke acties ze op de pagina’s uitvoeren, en wanneer ze de pagina weer verlaten.

Wanneer je nog geen Google Analytics en Search Console op je pagina hebt geïnstalleerd, doen wij dit voor je. Houd er wel rekening mee, dat wij pas drie maanden na het installeren van Google Analytics en Search Console beginnen met het echte werk. Dit doen wij om te zorgen dat we genoeg informatie hebben over het gedrag van de bezoekers.

Keyword onderzoek

specialist in seo keyword icoonDe woorden die jij intoetst in de zoekmachine om een bepaald resultaat te vinden, noemen wij een keyword. Om te zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt, willen wij dat de site gevonden wordt door middel van de juiste keywords.

Wij gebruiken professionele software voor Keyword onderzoek. Hiermee komen we niet alleen achter welke keywords er veel gebruikt worden in jouw branche, maar ook krijgen wij een inschatting van de hoeveelheid concurrentie die we op een keyword kunnen verwachten.

In een ideale situatie is er een keyword waar veel naar gezocht wordt, maar waar nog weinig pagina’s over bestaan. Je krijgt van ons een uitgebreid keyword onderzoek rapport. Deze keywords gebruiken we om huidige pagina’s aan te passen, of om in de toekomst nieuwe pagina’s voor aan te maken.

Specialist in SEO code icoonTechnische optimalisatie (code)

Misschien heb je de broncode van een website wel eens bekeken. Het kan er chaotisch uitzien, maar zoekmachines willen graag dat het op een georganiseerde manier is opgebouwd.

Wij gaan aan de slag met de technische kant van je website. We zorgen dat de code op een zoekmachine vriendelijke manier is opgebouwd. Ook gaan we aan de slag met de snelheid van je website.

Lokale zoekmachine optimalisatie

Specialist in SEO lokaalZoekmachines worden steeds beter in het verwerken van lokale zoekopdrachten. Als jij een slotenmaker zoekt, wil je deze het liefste in je buurt vinden. Daarom houden de zoekmachines steeds vaker rekening met je fysieke locatie.

Ben je een bedrijf die lokaal diensten of producten levert? Dan gaan wij aan de slag met lokale zoekmachine optimalisatie, en zorgen we dat je bezoekers krijgt uit de omgeving.

Linkbuilding, social media, beoordelingen

Specialist in SEO link building icoonDe tijd van linkjes ruilen is voorbij. Maar relevante links naar je pagina’s hebben nog steeds veel waarde. Wij zorgen dat je pagina’s makkelijk deelbaar worden, en dat de juiste mensen op de hoogte zijn van het bestaan van deze pagina’s. Door een goede plan van aanpak vergroten we de hoeveelheid backlinks over een langere periode.

Naast het bouwen van links kijken de zoekmachines ook steeds meer naar vermeldingen. Als jij op internet regelmatig genoemd wordt zonder dat er een link naar je pagina geplaatst wordt, is dit ook van waarde.

Social media speelt een steeds grotere rol bij de vindbaarheid van je website. Wanneer er regelmatig gecommuniceerd wordt tussen de social media pagina’s en je website zal dit je vindbaarheid verbeteren.

Goede beoordelingen op internet staan netjes. Het geeft vertrouwen aan potentiële klanten. Maar tegenwoordig zijn ze ook van invloed op de vindbaarheid van je pagina’s. Daarom maken wij een plan, hoe we jouw bestaande klanten kunnen vragen om een eerlijke beoordeling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.