Over ons – Jan & Hendrik, de SEO specialisten

Jan Loos - Specialist in SEOJan

Specialist in SEO is opgericht door Jan Loos. Al vanaf jongs af aan zit hij achter de computer.

Voordat internet voor iedereen beschikbaar werd, belde hij in bij BBS systemen. Een soort websites, die je kon bereiken door naar het specifieke adres in te bellen met een modem. Het zag er een beetje uit als teletekst.

Vanaf zijn 1996 zat hij iedere dag achter het internet. Vooral spelletjes te spelen, maar ook maakte hij al websites met kladblok die hij plaatste op gratis services zoals geocities.

Hij heeft de opkomst van het internet ervaren. Herinnert u zich nog internet services als Ilse, Altavista, ICQ, Netscape Navigator, Hyves?

In 2012 begon hij voor zichzelf als vormgever, fotograaf, en webdesigner. Vanaf 2015 richte hij bij de flexwerkplek BITS Workspace zijn eigen fotostudio op. In 2017 begon hij met zijn aanvullende activiteiten als Specialist in SEO.

Hendrik

Specialist in SEO HendrikHendrik is opgegroeid terwijl het internet zich om hem heen ontwikkelde. Hij is altijd geinterreseerd geweest in hoe google werkt, en besloot voor zichzelf een aantal websites te maken om er meer van te leren.

Hij realiseerde zich al snel dat het best veel werk is om te zorgen dat de websites goed rankte in de zoekmachines. Doormiddel van onderzoek leerde hij over SEO.

Hendrik is van mening dat een website eigenaar zich vooral moet concentreren op de inhoud van de website, en de SEO het beste kan over laten aan iemand die zich daar in specialiseerd. Zo zorgt de klant er voor dat de kwaliteit van de website hoog blijft, en hoeven ze zich geen zorgen te maken over hun positie in Google.